Capoeira ABC

Capoeira ABC

Szülői vélemények

2020. augusztus 12. - Capoeira Pont

"Az iskolába eddig is kicsit kilógott a kortársai közül, a felnőttek jobban elismerték ettől visszahúzódó, befelé forduló lett. Pont jelezte a tanító néni, hogy kezd kibontakozni, jó hatással van rá egy másik közösség, ahol valami olyat tanul ami erős belső megerősítést ad!"
"2 jegyet javított a magatartásán az iskolában, sokkal jobban tud koncentrálni. A fiam aspergeres, enyhültek a problémái."
========================
Néhány vélemény, amit a hozzánk járó gyerekek szüleitől kaptunk, amikor megkérdeztük őket, hogy változott-e gyermekük, mióta edzésre jár. �
Vannak gyermekek, akiknél nem okoz változást, azonban a problémákkal küzdő srácoknál jelentős javulást tud okozni a közösség, a rendszeresség, és a Mester (Mestre) tanítása.

A bejegyzés trackback címe:

https://capoeira-abc.blog.hu/api/trackback/id/tr9716129152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása